Nazwa Kursu:
Food Chemical Analysis and Safety Control

Uniwersytet:
Università degli Studi di Palermo
Typ Kursu: Kurs online (MOOC)
Kategoria: Agriculture, Forestry, Fisheries And Veterinary
Języki: English
Języki Napisów: ---
Szacowany Nakład Pracy (godziny): 30
Maks. Uczestnicy: Nieograniczone
Nauczyciel(e): Prof. Claudio De Pasquale
Data Rozpoczęcia: 28/08/23 00:00
Data Zakończenia: 28/08/23 00:00
Metoda Zapisów: Otwarte
Typ Kursu: Kurs online (MOOC)
Kategoria: Agriculture, Forestry, Fisheries And Veterinary
Języki: English
Języki Napisów: ---
Szacowany Nakład Pracy (godziny): 30
Maks. Uczestnicy: Nieograniczone
Nauczyciel(e): Prof. Claudio De Pasquale
Data Rozpoczęcia: 28/08/23 00:00
Data Zakończenia: 28/08/23 00:00
Metoda Zapisów: Otwarte
Course Description:
The aims of the Lecture program is to provide basics knowledge about the possible applicability of certification procedure to the chemical and physical laboratory analysis for food and food chain. At the end of the course, the student will be able to choose the appropriate analytical evaluation methods, to prepare the sample, to carry out the analysis and to perform calculations and to understand the obtained qualitative and quantitative from food and environmental matrices that may part of IPM procedures or also production.
(Thumbnail photo by Chokniti Khongchum @ Pixabay)